Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
« terug

Over onsWie zijn wij
Alle voordelen op een rij
Time to slow down
Onze reizen
Online, per e-mail of telefonisch boeken
Veilig betalen via internet
Gratis reisbemiddeling
Betrouwbare reizen partners
Garanties en waarborgen
Annuleringsverzekering
Privacy statement
Informatie en reserveringen?
Voor vragen over ons reisaanbod kunt u terecht op de pagina contact en vragen. Hier staat bij elke reiscategorie een link naar een handig online contactinformulier vermeld.
Wie zijn wij?

Feel2Travel.nl is een zelfstandige Nederlandse reizen website voor mensen die ook tijdens hun vakantie zoeken naar levenskwaliteit. Wij zijn een zelfstandig online reizen platform dat het aanbod van enkele speciaal geselecteerde en betrouwbare reisorganisaties bundelt en online boekbaar maakt. Feel2Travel verwerkt zelf geen betalingen of reserveringen. U boekt steeds rechtstreeks bij de touroperator van de reis van uw keuze. Reserveringen en reisaanvragen worden door de betreffende reisaanbieder rechtstreeks aangenomen en behandeld via het online platform van Feel2Travel.nl. Zo krijgt u altijd een deskundig reisadvies uit de eerste hand.

Ons aanbod karaktervolle vakantiereizen is samengesteld met veel gevoel voor stijl, vrijheid, inspiratie, ruimte, stilte, rust, cultuur en natuur. Kortom: 'je goed voelen in een inspirerende omgeving, genieten van elkaar en al het moois om ons heen'. Ver weg van de massabestemmingen. We bieden u vele aantrekkelijke ideeën om energie op te doen en dit zelf te ervaren tijdens een korte of lange vakantie.

U bent zeker van een goede keuze en onbezorgde ‘time to slow down’.Feel2Travel - alle voordelen op een rij.

1.   Profiteren van meer dan 15 jaar ervaring in de reisbranche
2.   Kwaliteit voor een eerlijke prijs
3.   Vriendelijke en persoonlijke service
4.   Goede informatie over bestemming en/of activiteiten
5.   Sfeervol, lekker en gezond eten (bourgondische levensstijl)
6.   Geen massabestemmingen
7.   Zekerheid van het Garantiefonds Reizen, ANVR of SGR.
8.   Direct online boeken uit beschikbaarheid bij de samenwerkende reisorganisatie
9.   Veilig betalen via internet

10. Zekerheid over uw accommodatie:
» bestemmingen en accommodaties persoonlijk bezocht en geselecteerd
» zekerheid van goede rustige ligging in stad, dorp of natuur
» zekerheid van mooie kamer (ruim, rustig, licht, geventileerd en schoon)
» u verblijft veelal in krachtige en/of inspirerende omgeving

11. Uitgebalanceerde rondreizen:
» op relaxte manier land of streek zien en ervaren.
» altijd een keer kunnen uitslapen
» niet hoeven haasten naar het volgende hotel
» genoeg tijd voor een terrasje of extra bezichtiging
» hooguit een of twee keer een grotere afstand reizen
» minimaal een keer meer dan een nacht op dezelfde plaatsTime to slow down.

Wat is er in ons hectische leven nou mooier dan gewoon even tijd hebben om het rustig aan te doen? Vakantie is bij uitstek een tijd voor zingeving en verdieping, dagelijkse zorgen los te laten en waardevolle tijd samen te delen.

Speciaal voor u zijn we steeds op zoek naar inspirerende plekken in steden, dorpen en krachtige natuurlijke omgevingen. Via Feel2Travel vindt u de ruimte, die u kan helpen om te luisteren naar uw gevoelens en de dagelijkse routine en zorgen even te kunnen loslaten en nieuwe energie op te doen tijdens een korte of lange vakantie. Zo ontstaat er weer ‘ruimte’ en krijgt de nieuw getankte energie kans om te stromen.Onze reizen.

Via Feel2Travel kunt u onder andere genieten van een rustig verblijf in de natuur, luie zonvakantie, actieve rondreis, stedenbezoek, weldadige wellness-break of gastronomisch arrangement. 

Autovakanties - dichtbij en groene bestemmingen:
Onze autovakantie-bestemmingen zijn: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Britannië, Ierland en Finland. U kunt in het menu ook kiezen uit een selectie op de volgende thema’s: charme & gastronomie, historie & romantiek, kuren & wellness, actief & genieten, stad & inspiratie, natuur & stilte, kust & rust.

Vliegvakanties naar de zon - anders dan anders:
U kunt bij Feel2Travel kiezen uit een unieke selectie van bijzondere vliegvakanties naar de mooiste zonbestemmingen, met verblijf in kleinschalige accommodaties. Deze sfeervolle zon- en strandvakanties in authentieke hotels, appartementen en landhuizen in Corfu, Kreta, Sicilië, Sardinië, Mallorca, Andalusië, Tenerife, Gran Canaria, Madeira, Algarve en Malta zijn echte aanraders voor wie iets anders wil dan anders.Online, per e-mail of telefonisch boeken.

Online boeken:
Online reserveren bij reisorganisatie Gallia kan tot 8 dagen voor vertrek. Neem voor lastminute boekingen per e-mail of telefonisch contact op met de klantenservice. Voor de meeste bestemmingen geldt dat u de beschikbaarheid van uw hotel of pension tot 8 dagen voor vertrek zelf kunt controleren en direct online kunt boeken. Voor online reserveringen tot 8 dagen voor vertrek worden door reisaanbieder Gallia geen boekingskosten berekend à € 10,00.
» uitleg van het Gallia boekingssysteem


Per e-mail of telefonisch boeken:
Voor de landen Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland is het omwille van de complexheid en de combinatie van vervoer, overnachtingen en excursies nog niet altijd mogelijk om direct online te reserveren. Voor deze landen kunt u via het platform van Feel2Travel.nl eenvoudig per e-mail of telefonisch rechtstreeks reserveren bij de geselecteerde reisaanbieder.Veilig betalen via internet.

Uw betaling wordt veilig afgehandeld via een beveiligde internetverbinding met betalingsprovider Ogone Payment Services met credit card of internetbankieren.

De betalingsmogelijkheden voor Nederland zijn:
» Eurocard / Mastercard en ViSA
» iDEAL (Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank)

De betalingsmogelijkheden voor België zijn:
» Eurocard / Mastercard en ViSA
» Homebanking ING, CBC, Dexia en KBC
» Mister Cash-Bancontact

Bij uw online boeking van autovakanties in Europa wordt er u automatisch om betaling gevraagd. Uw reisdocumenten zullen u, na volledige betaling op onze website, uiterlijk 8 dagen voor uw vertrek per post worden toegestuurd.

Meer informatie:
» veilig betalen met OgoneGratis reisbemiddeling.

Onze reisbemiddeling is gratis. Wij berekenen geen extra kosten voor onze service. U betaalt slechts de reistarieven van de samenwerkende reisorganisator.

» Voor reserveringen van autovakanties binnen Europa tot 8 dagen voor vertrek worden geen boekingskosten berekend à € 10,00.

» Bij de vliegreizen van reisorganisatie Eliza was here naar de zonvakantie-bestemmingen Italië, Spanje, Griekenland, Malta en Portugal is een vlucht en huurauto inbegrepen in de prijs. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Tijdens uw zon- en strandvakantie kunt u van uw vrijheid gebruik maken en op uw eigen manier de omgeving verkennen en ontdekken.Reizen partners.

Feel2Travel organiseert zelf geen reizen. De reizen op de website van Feel2Travel worden u aangeboden door samenwerkende reis- en boekingsorganisaties. U gaat nooit een overeenkomst aan met Feel2Travel maar altijd met een van de samenwerkende partners of hotels. De belangrijkste partners van Feel2Travel zijn:

Gallia BVBA
Beverstraat 23, 9400 Ninove, Belgium
Ondernemingsnummer: 0475.652.663
Vergunning: A5997
RPR : HRH 107.203
BTW: BE-475.652.663
Bank: 001-3596634-47
Tel. +32 (0)54 311460
Fax +32 (0)54 325028
E-mail: info@gallia.be
www.gallia.beGaranties en waarborgen.

Feel2Travel is een onafhankelijk reisbureau dat reizen aanbiedt van meerdere touroperators. Wij laten u graag met een fijn gevoel op vakantie gaan en werken alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

ANVR en SGR:
Alle vliegreizen naar Europese zonbestemmingen, die u via Feel2Travel boekt, worden verzorgd door de Nederlandse reisorganisaties 'Eliza was here' en 'Vaya.nl', die lid zijn van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en uitgevoerd op basis van ANVR reis- en boekingsvoorwaarden.

Calamiteitenfonds:
Alle vliegreizen naar zonbestemmingen binnen Europa van de Nederlandse reisorganisaties 'Eliza was here' en 'Vaya.nl' vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. indien de reis als gevolg van een calamiteit niet volledig kan worden uirgevoerd krijgt u een deel van de reissom terug en worden noodzakelijke meerkosten vergoed.

Garantiefonds Reizen:
Voor alle reizen van de Belgische reisorganisator Gallia geldt het Garantiefonds Reizen. Deze verzekering beschermt u tegen financieel onvermogen van een reisleverancier. De slogan van het Garantiefonds Reizen luidt daarom - reizen zonder financiële kopzorgen. Als u een reis boekt bij een reisorganisatie, aangesloten bij het Garantiefonds Reizen, dan bent u verzekerd tegen het financieel onvermogen (faillissement) van de reisorganisator. Anders gezegd, het geld dat u vooraf betaalt, is in veilige handen. In het geval van financieel onvermogen, heeft u recht op terugbetaling van de betaalde reissom of bijstand tijdens uw reis (u kunt zonder problemen verder genieten van een zorgeloze vakantie), of indien noodzakelijk aanspraak maken op repatriëring.

Meer informatie:
» www.gfg.beAnnuleringsverzekering

Bij Feel2Travel heeft u de mogelijkheid om bij uw reservering van een reis van kwaliteitstouroperator Gallia een annuleringsverzekering af te sluiten van reisverzekeraar Artas.

Artas dekt de annuleringskosten in geval van: ziekte, ongeval of overlijden, chronische of vooraf bestaande ziekten, zwangerschapsproblemen, ziekte van een collega, stoffelijke schade aan onroerende goederen, onvrijwillige werkloosheid, oproep als getuige of jurylid, adoptie, orgaantransplantatie, humanitaire of militaire missie, herexamen, home- of carjacking

Bovenstaande informatie is slechts een samenvatting van de polisvoorwaarden. De volledige polisvoorwaarden ontvangt u op telefonisch verzoek. 

Meer informatie:
» www.artas.bePrivacy statement.

Feel2Travel gaat zorgvuldig om met uw privacy.

Registratie en gebruik persoonlijke gegevens:
Feel2Travel registreert uw persoonlijke gegevens teneinde uw reservering, reserveringsaanvraag of informatie aanvraag te kunnen verwerken of beantwoorden. Hiervoor zijn persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres benodigd. Deze kunnen bovendien door ons gebruikt worden voor interne administratie en voor analyse- en marketingdoeleinden. Wij geven uw persoonlijke gegevens alleen door aan derden als dit noodzakelijk is voor het vastleggen en/of uitvoeren van uw reservering, reserveringsaanvraag of informatieaanvraag.

Toestemming:
Door uw persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken, geeft u toestemming aan Feel2Travel deze persoonlijke informatie te verzamelen, te bewaren en te gebruiken.

E-mail nieuwsbrief:
Indien u zich via de website van Feel2Travel heeft aangemeld voor de e-mail nieuwsbrief, worden uw gegevens zoals uw e-mailadres gebruikt om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door een e-mail met uw afmelding te versturen naar info@feel2travel.nl

Cookies:
Tijdens een bezoek aan de site kunnen automatisch zogenaamde 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers. Met de meeste internetbrowsers kunt u cookies van uw harde schijf verwijderen, cookies afwijzen of een waarschuwing ontvangen vooraleer een cookie geïnstalleerd wordt. Raadpleeg de instructies of help-functie van uw internetbrowser voor meer details. Indien u tijdens een bepaald bezoek aan de site instemt met het gebruik van cookies, kunnen deze cookies eventueel verder worden gebruikt bij volgende verbindingen met de site.

Feel2Travel.nl en andere websites:
In geval van links naar andere websites op de site van Feel2Travel kan geen verantwoordelijkheid gedragen worden met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen:
Feel2Travel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Feel2Travel.

 
 
 
 
 
 
Gratis reisbemiddeling

Onze reisbemiddeling is gratis. Wij berekenen geen extra kosten voor onze service. Voor het boeken van uw vakantie betaalt u slechts de reistarieven van de samenwerkende reisorganisator.

 
Garanties

Feel2Travel is een onafhankelijk reisbureau dat reizen aanbiedt van een aantal reisorganisaties. Wij laten u graag met een fijn gevoel op vakantie gaan en werken alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

ANVR en SGR:
Alle vliegreizen naar Europese zonbestemmingen, die u via Feel2Travel boekt, worden verzorgd door een reisorganisatie die lid is van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en uitgevoerd op basis van ANVR reis- en boekingsvoorwaarden.

Calamiteitenfonds:
Alle vliegreizen naar zonbestemmingen binnen Europa vallen onder de ga-rantie van het Calamiteitenfonds. indien de reis als gevolg van een calamiteit niet volledig kan worden uirgevoerd krijgt u een deel van de reissom terug en worden noodzakelijke meerkosten vergoed.

Garantiefonds Reizen:
Voor alle autovakanties in Europa van reisorganisator Gallia geldt het Garantiefonds Reizen. Met deze verzekering bent u beschermd tegen financieel onvermogen van een reisleverancier.

 
Bedrijfsgegevens

Feel2Travel
Schaarhuisstraat 6
5231 PV 's-Hertogenbosch
redactie@feel2travel.nl

KvK ‘s-Hertogenbosch 17185705
IBAN: NL84 RABO 0378 4631 52
BTW NL 1226.57.706.B01

 
 

 
 
« terug

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel