Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Noorwegen | Rondreizen Noorwegen | Wintervakantie Noorwegen | Stedentrip Oslo

Autorondreizen in Noorwegen

Noorwegen - fly drive - autovakantie - autorondreizen - autorondreis - autoreisUitgestippelde autorondreizen in Noorwegen
Met een van te voren vastgelegde hotel autorondreis in Noorwegen kunt u veel hoogtepunten in Noorwegen aandoen in betrekkelijk weinig tijd. Omdat onze autorondreizen in Noorwegen niet helemaal volgepland zijn, is er onderweg ruimte voor een extra lang bezoek aan een leuke bezienswaardigheid. Op deze pagina bieden we u een geselecteerd aanbod van de meest bijzondere autorondreizen in Noorwegen. U maakt een autorondreis in Noorwegen zonder zorgen, want wij hebben alle hotels al voor u gereserveerd. Deze Noorwegen rondreizen zijn uit te breiden met vluchten, overtochten en huurauto.

 

 

Kies een autorondreis in Noorwegen

Rondreis Noorwegen - autorondreis Bijzonder Noorwegen 
v.a. € 592,50

Rondreis Noorwegen: 7-daagse autovakantie rondreis Noorwegen
Individuele autorondreis Noorwegen met keuze uit verblijf in toeristenklasse hotels of in eerste klasse hotels. Korte maar intense rondreis in Noorwegen aan de hand van een autorondreis langs enkele van de mooiste fjorden en bergplateaus. Deze rondreis door het midden van Noorwegen begint en eindigt in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. U bezoekt o.a. Bergen, Lillehammer en het bekende Geirangerfjord. U zult tijdens deze rondreis Noorwegen genieten van prachtige uitzichtspunten, die u wellicht zult herkennen van ansichtkaarten en puzzles.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Bijzonder Noorwegen

Rondreis Noorwegen - autorondreis Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Kennismaking met Noorwegen 
v.a. € 627,50 (HP)

Rondreis Noorwegen: 8-daagse autovakantie rondreis Noorwegen
Individuele autorondreis Noorwegen met keuze uit verblijf in goede 3* hotels. 8-daagse rondreis in Noorwegen (7 nachten) inclusief overnachtingen, ontbijt en diner. Een rondreis in Noorwegen is niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige fjorden. Tijdens deze rondreis ziet u in ieder geval twee van de belangrijkste fjorden van Noorwegen: het Sognefjord en het Hardangerfjord. Op de vrije dag van de Noorwegen rondreis in Bøverdalen kunt u gemakkelijk een mooie excursie naar de Geirangerfjord maken. Dan heeft u op uw rondreis zelfs drie van de mooiste fjorden in Noorwegen gezien.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Kennismaking met Noorwegen

Autorondreis Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Noorse Hoogtepunten 
v.a. € 943,75

Rondreis Noorwegen: 9- of 11-daagse autorondreis door Noorwegen
Individuele autorondreis Noorwegen: rondreis in Noorwegen met keuze uit 9 dagen / 8 nachten of 11 dagen / 10 nachten. Wilt u tijdens één rondreis in één keer het mooiste van Noorwegen hebben gezien? Dan is deze Noorwegen rondreis het helemaal voor u. Uw rondreis door Noorwegen begint en eindigt in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. De rondreis Noorwegen voert u o.a. naar de plaats Flåm, waar het beroemde Flåmtreintje reeds op u staat te wachten voor tocht over een van de mooiste treintrajecten van Europa.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Noorse Hoogtepunten

Autorondreis in Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Natuurlijk Noorwegen 
v.a. € 974,50 (HP)

Rondreis Noorwegen: 10-daagse autorondreis door Noorwegen
Individuele autorondreis Noorwegen: 10-daagse rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt en diner. Bij deze rondreis in Noorwegen ligt de nadruk op de unieke natuur van Noorwegen. De afstanden van deze Noorwegen rondreis zijn kort en op enkele plaatsen zijn voor de rondreis twee nachten voorzien. U heeft tijdens deze rondreis Noorwegen alle tijd om te genieten van de bijzondere landschappen en de natuur. Deze prachtige rondreis in Noorwegen bevat vele natuurlijke hoogtepunten.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Natuurlijk Noorwegen

Rondreis in Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Lofoten & Noordkaap 
v.a. € 1255,00

Rondreis Noorwegen: 11-daagse autorondreis door Noord-Noorwegen
Individuele autorondreis in Noord-Noorwegen naar de Lofoten en de Noordkaap (10 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen. Deze rondreis in het Noorden van Noorwegen voert u langs de Noordkaap en door Lapland. De rondreis Noorwegen begint en eindigt in Tromsö, de grootste Noorse stad ten noorden van de poolcirkel. Via twee schitterende ferry-overtochten komt u aan op de Lofoten. De grootsheid van het landschap, de vriendelijkheid van de bewoners, de pracht van de fjorden en het water en de gemoedelijkheid van de vissershutjes op palen maken Noord-Noorwegen tot een uitzonderlijke rondreis bestemming.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Lofoten en Noordkaap

Noorwegen rondreis
 
Rondreis Zuid-Noorwegen - autorondreis Een Andere Fjordenwereld 
v.a. € 1235,00

Rondreis Noorwegen: 11 daagse autovakantie rondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis Noorwegen - Zuid-Noorwegen, een andere fjordenwereld’ (10 nachten). Een rondreis in Noorwegen met de eigen auto, inclusief overnachtingen. De eerste overnachting van deze rondreis is op heenreis naar Noorwegen in Børkop in Denemarken en u eindigt uw rondreis Noorwegen in Oslo. Op deze spectaculaire rondreis in Noorwegen rijdt u door het zuidwestelijke deel van Noorwegen. U brengt o.a. een bezoek aan Stavanger, Bergen en Oslo en kunt genieten van de prachtige panorama's en indrukwekkende fjorden die Noorwegen rijk is.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Een andere Fjordenwereld (Zuid-Noorwegen)

Noorwegen autorondreis
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Grand Tour Noorwegen 
v.a. € 1230,00

Rondreis Noorwegen: 14-daagse autorondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis 'Grand Tour Noorwegen' (13 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen. U begint en eindigt uw rondreis Noorwegen in Oslo. Op deze rondreis in Noorwegen heeft u de gelegenheid om Oslo te verkennen. We raden u het Vikingschip Museum, het Ski Museum of de Nationale gallerij aan. U maakt een prachtige overtocht over het Geiranger Fjord naar Geiranger. Onderweg vertelt men u over de verlaten boerderijen, die tegen de bergwanden aan zijn geplakt, als ook de vele watervallen.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Grand Tour Noorwegen

Rondreis Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Fjorden, Bergen en Gletsjers 
v.a. € 1243,75 (HP)

Rondreis Noorwegen: 12-daagse autorondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis 'Fjorden, Bergen en Gletsjers' (11 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt en diners. U begint en eindigt uw rondreis Noorwegen in Oslo. Deze rondreis in Noorwegen laat u prachtige landschappen zien. De route van de rondreis voert u over grote bergplateaus, diepe fjorden, kleine wegen met haarspeldbochten, hoge bergtoppen en langs blauwe gletsjers. Tijdens de Noorwegen rondreis verblijft u in prachtige en comfortabele hotels. Al met al een rondreis in Noorwegen om nooit te vergeten.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Fjorden, Bergen en Gletsjers

Rondreis Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis De Complete Fjorden Tour 
v.a. € 1353,75 (HP)

Rondreis Noorwegen: 14-daagse autorondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis 'De Complete Fjorden Tour van Noorwegen' (13 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt en diners. U begint deze autorondreis in Noorwegen met een bijzondere overnachting in een speciaal elandenhotel. Dan gaat de Noorwegen rondreis verder door het Østerdal naar het bijzondere plaatsje Røros, dat vol staat met prachtige kleine, kleurige, houten huisjes. U staat Trondheim, de vroegere hoofdstad van Noorwegen op het programma. U rijdt langs kust en fjorden naar plaatsen als Molde, Ålesund, Førde en Bergen. Met een rit langs de Hardangerfjord en over het Hardangerviddabergplateau sluit u deze complete rondreis langs de fjorden van Noorwegen af.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis De Complete Fjorden Tour

Autovakantie rondreis Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Het Mooiste van Noorwegen 
v.a. € 1367,50 (HP)

13-daagse autorondreis inclusief dagexcursie Hurtigruten en Flåm trein
Individuele autorondreis 'Het Mooiste van Noorwegen' (12 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt, diners en een dagexcursie met de Hurtigruten, Flåm trein en Fløibanen Bergen. Bij een rondreis in Noorwegen zult u ook aan de Hurtigruten denken. Tijdens deze rondreis in Noorwegen maakt u onder meer een dagcruise van Ålesund naar Geiranger en terug op een Hurtigruten schip. Op rondreis in Noorwegen maar toch een dagje niet rijden maar rustig genieten van het prachtige fjordenlandschap van Noorwegen dat aan u voorbij trekt. Twee andere hoogtepunten van deze rondreis in Noorwegen zijn een ritje met de beroemde trein op de Flåmsbaan tussen Flåm en Myrdal en een ritje met tadradbaan in Bergen.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Het Mooiste van Noorwegen

Autovakantie Noorwegen + Hurtigruten
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Ronde van Zuidelijk Noorwegen 
v.a. € 1502,50 (HP)

Rondreis Noorwegen: 15-daagse autorondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis 'Ronde van Zuidelijk Noorwegen' (14 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt en diners. Bij deze rondreis in Noorwegen verkent u heel Zuid-Noorwegen. In een aantal plaatsen verblijft u twee nachten om tijdens uw rondreis voldoende tijd te hebben om optimaal te kunnen genieten op mooie plekken in Noorwegen. Hoogtepunten van deze Noorwegen rondreis zijn prachtige fjorden als Geirangerfjord, Sognefjord, Hardangerfjord en het imposante fjordengebied tussen Bergen en Stavanger. De onvergetelijke cruise op de Geirgangerfjord is bij deze rondreis Noorwegen inbegrepen.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Ronde van Zuidelijk Noorwegen

Rondreizen in Noorwegen
 
Rondreis Noorwegen - autorondreis Elanden, muskusossen en zalm 
v.a. € 1725,00 (HP)

Rondreis Noorwegen: 13-daagse autorondreis in Noorwegen
Individuele autorondreis 'Elanden, muskusossen en zalm' (12 nachten): een rondreis in Noorwegen inclusief overnachtingen, ontbijt en diners. Deze rondreis in Noorwegen heeft wellicht een beetje rare titel voor een prachtige Noorwegen rondreis met overnachtingen in prima hotels. Geniet van de elanden in Elverum, de moskusossen in het Dovrefjell Nationaal Park en de zalm die u in Noorwegen ongetwijfeld op het menu zult vinden. Met deze rondreis zult u grote delen van Noorwegen zien, maar u heeft toch voldoende tijd om de mooie regio's van Noorwegen echt te ervaren.

» Rondreis Noorwegen - autorondreis Elanden, muskusossen en zalm

Rondreis Noorwegen
 
 

Rondreis Scandinavië - rondreizen door Scandinavië

Autorondreis Trio Scandinavië - Denemarken, Noorwegen en Zweden 
v.a. € 1437,50

Rondreis Scandinavië: 16-daagse autorondreis in Scandinavië
Individuele autorondreis 'Trio Scandinavië - rondreis door Denemarken, Noorwegen en Zweden' (15 nachten): een rondreis in Scandinavië inclusief overnachtingen, ontbijt en ferry overtochten. Tijdens deze Trio Scandinavië rondreis maakt u een mooie autorondreis door Denemarken, Noorwegen en Zweden. U ziet veel bijzondere bezienswaardigheden en ongelofelijke natuurlandschappen van dit mooie stukje Scandinavië.

» Autorondreis Trio Scandinavië - Denemarken, Noorwegen en Zweden

Rondreis Scandinavie
 


 
 
Feel2Travel biedt uitgestippelde autorondreizen aan in Engeland / Kent / Cornwall, Schotland, Ierland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Kijk op het complete overzicht autorondreizen op natuur bestemmingen.

» overzicht autorondreizen
 
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - autorondreis Noorwegen - autorondreizen Noorwegen - autovakanties Noorwegen
 
 
 
 
 
» Autorondreizen Denemarken
» Autorondreizen Engeland
» Autorondreizen Finland
» Autorondreizen Frankrijk
» Autorondreizen Griekenland
» Autorondreizen Ierland
» Autorondreizen IJsland
» Autorondreizen Italië
» Autorondreizen Noorwegen
» Autorondreizen Portugal
» Autorondreizen Schotland
» Autorondreizen Spanje
» Autorondreizen Wales
» Autorondreizen Zweden
 
TIPS NOORWEGEN
» Autorondreizen Noorwegen
» Rondreizen trein/bus/boot
 
Reisofferte
 

 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel