Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Noorwegen | Rondreizen Noorwegen | Wintervakantie Noorwegen | Stedentrip Oslo

Wintervakantie in Noorwegen

sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen - Noorwegen - winterreis Noorwegen Wintervakantie Noorwegen - charme van winters Noorwegen
Geniet tijdens een verrassende wintervakantie in Noorwegen van verschillende bezienswaardigheden en activiteiten. Bezoek diverse musea en stap aan boord van de Hurtigruten, een prachtige boottocht langs de spectaculaire Noorse kustlijn te midden van de vele fjorden.

Wintervakantie Noorwegen - sneeuwvakantie in Finnmark
Finnmark is de noordelijkste provincie van Noorwegen en ligt even noordelijkals Siberië, Groenland en Alaska. Finnmark is een lust voor alle zintuigen, de mooiste vergezichten die je hier ziet, zijn nauwelijks te bevatten. De rust die de natuur hier uitstraalt, moet men gewoon zelf hebben ervaren. Hemelsbreed nadert het Russisch grondgebied Kirkenes op nog geen 5 km. Kirkenes is ook in de winter goed te bereiken. Vanuit Oslo is er een directe vlucht en binnen 2 uur ben je in Kirkenes.

 


 

Wintervakantie Noorwegen - winterreizen in Noorwegen

Overnachten in een ijshotel - Snowhotel Kirkenes
 

De nacht doorbrengen in een ijshotel op 1,5 km van de Noordelijke ijszee is een heel unieke ervaring. In het sneeuwhotel zijn er sneeuwkamers die prachtig gedecoreerd zijn met sneeuwsculpturen. In de sneeuwbar kan u terecht voor een drankje en natuurlijk is er een sneeuwreceptie voor een "ijskoude" check in. Het diner wordt geserveerd bij de openhaard in het Gabba-restaurant, een typisch Arctisch houten gebouw. De volgende morgen is daar ook het ontbijt en er wacht een warme sauna voor elke gast. ’s Avonds en ’s nachts kan je gebruikmaken van een ontspanningsgebouwtje met sauna en outdoor hot tub met zicht om het meer. Aan het sneeuwhotel bevindt zich het beroemde Gabba rendierpark waar je de vriendelijke rendieren in hun natuurlijk Arctische omgeving kunt ontmoeten.

» IJshotel Noorwegen - slapen in een hotel van sneeuw en ijs

Actieve sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen -  winterreis Noorwegen
 
 
Actieve wintervakantie Noorwegen - Adventures in winter wonderland 
 

4-daagse actieve wintervakantie in Noorwegen / Noors Lapland.
5-daagse actieve wintervakantie in Kirkenes in Noord-Noorwegen / Noors-Lapland (5 dagen/4 nachten), met overnachting in een hotel en snowhotel o.b.v. half pension.

Wintervakantie Noord-Noorwegen - inbegrepen: transfers luchthaven/hotel/luchthaven, 3 nachten in Rica Kirkenes Hotel in half pension, 1 overnachting in het snowhotel in half pension, 1 x 4 uur safari met sneeuwscooter en lunch, 1 x 4 uur safari met husky’s en lunch, 1 x king crab safari en lunch bij de visser.

» actieve wintervakantie Noorwegen: 5-daagse vakantie in Noors-Lapland

Actieve sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen -  winterreis Noorwegen
 
 
Noorderlicht reis Noorwegen - Magical Northern Lights 
 

5-daagse actieve wintervakantie in Noorwegen / Noors Lapland.
5-daagse actieve wintervakantie in Noord-Noorwegen / Noors-Lapland (5 dagen/4 nachten).

Wintervakantie Noord-Noorwegen - inbegrepen: transfers luchthaven/hotel/luchthaven en Kirkenes centrum-Gamme Cabins-Kirkenes centrum, 3 nachten in een standaard dubbel kamer in het Scandic Hotel in half pension, 1 overnachting in een Gamme Cabin in half pension, 1 x Aurora Borealis excursie met minibus, 1 x noorderlicht safari met sneeuwscooter, 1 x 2u safari met husky’s, 1 x king crab safari en lunch bij de visser.

» actieve wintervakantie Noorwegen: Magical Northern Lights

Actieve sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen -  winterreis Noorwegen
 
 
Sneeuwvakantie Noorwegen - Spitsbergen sneeuwscooter arrangement 
 

Actieve sneeuwvakantie Noorwegen - sneeuwscootervakantie Spitsbergen.
5-daagse actieve wintervakantie in Spitsbergen in Noorwegen (5 dagen/4 nachten), met overnachting in een hotel en aan boord van het 'ingevroren schip'. Het “ingevroren schip” is een unieke ervaring! Verblijven aan boord van het enige schip in de wereld, ingevroren in zeeijs, is een unieke belevenis! Dit is een buitenkans om de spectaculaire poolnatuur van dichtbij te ervaren. In het poolgebied vindt u een stilte en licht dat u nergens anders kunt vinden. De Nederlandse schoener Noorderlicht ligt ingevroren in het Tempelfjord. Een ochtendwandeling aan dek creëert onvergetelijke herinneringen en zal voor een goede eetlust zorgen.

» Wintervakantie Noorwegen: 5-daagse sneeuwscootervakantie Spitsbergen

Actieve sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen -  winterreis Noorwegen
 
 
 


 
 
Meer informatie over wintervakantie in Noorwegen
sneeuwvakantie Noord-Noorwegen - Finnmark - wintervakantie Noorwegen - Noorwegen - winterreis Noorwegen Wintervakantie Noorwegen - Oslo en Finnmark
De Noorse hoofdstad is prachtig gelegen aan de kop van het Oslo fjord en omgeven door talrijke bossen. Oslo biedt veel bekende bezienswaardigheden zoals het Vigeland Sculpture park, het Vikingship museum, het Munch museum en Holmenkollen Skischans centrum. Het landschap van Finnmark in het Noorden van Noorwegen is afwisselend en indrukwekkend. Het begint bij de steile rotskust en eindigt bij de rustieke hoogvlaktes die zich kilometers ver uitstrekken. Dankzij de Golfstroom heeft Finnmark de langste ijsvrije kustlijn van het polaire gebied. Zomertemperaturen van +25º C en temperaturen rond 0º in de winter zijn aan de kust geen zeldzaamheid. De stad is vooral bekend als eindpunt van de Hurtigruten. De kortste afstand over de weg naar de Russische grens bedraagt 47 km.
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - actieve vakantie Noorwegen - winterreizen Noorwegen - wintervakantie Noorwegen - actieve sneeuwvakantie groepsreis in Noorwegen - actieve wintervakantie in Noorwegen.
 
 
 
 
 

» Wintersport Oostenrijk
» Wintersport Zwitserland
» Wintersport Frankrijk
» Wintersport Italië
» Wintersport Tsjechië
» Wintersport Finland
» Wintersport Zweden
» Wintersport Noorwegen
» Wintersport Canada

 

 
Gallia Winter vakanties

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel