Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
 Autorondreizen | Weekendje weg | Autorondreis + Zonvakantie

Autovakantie

autovakanties

Autovakanties op de mooiste plekken in Europa
Hier vindt u per bestemming leuke ideeën voor een autovakantie. Geniet van een autovakantie in een ontspannen omgeving van een relaxhotel, in de natuur of juist in een bruisende stad. We bieden u weekendjes weg voor een autovakantie dichtbij huis in de omringende landen of autovakanties naar het Zuiden van Europa. Een goede tip is een autovakantie naar de natuurbestemmingen in Groot-Brittannië of Scandinavië. Heeft u zin in cultuur en wilt u met de eigen auto een stedentrip maken? Kijk dan op onze speciale pagina voor stedentrips.

 


 

Tips voor een autovakantie

Autorondreizen
 

Individuele autorondreizen op de mooiste bestemmingen
U heeft een ruime keus voor een autorondreis op de meest schitterende bestemmingen in met name Europa. Onder meer bieden we u autorondreizen met routes die de massa mijden en u naar de beste highlights op natuurbestemmingen brengen. Denk aan bijvoorbeeld een autrondreis in Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland. Maar ook dichter bij huis kunt u een mooie autorondreis maken in Duitsland of Frankrijk. Of zoek de zon op en geniet van culturele hoogtepunten en bijzondere ervaringen in Spanje, Italië of Griekenland. Voor uw gemak zijn bij een autorondreis alle hotelovernachtingen vooraf gereserveerd.

» Bekijk het uitgebreide aanbod autorondreizen

Autorondreizen
 
Rondreis en zonvakantie mix
 

Rondreizen - combineer een rondreis met een zonvakantie
Wel zin in zon en warmte, maar geen zin om de hele vakantie op het strand te liggen? Met deze bouwstenen voor autorondreizen kunt u zelf uw rondreis samenstellen en een interessante autorondreis maken in onder meer Andalusië, Toscane, Sicilië, Portugal en Griekenland. U verblijft in geselecteerde accommodaties in de sfeer van het land. Bekijk snel de mogelijkheden om uw eigen autorondreis op een zonvakantie bestemming samen te stellen.

» Autorondreizen op zonbestemmingen

Rondreizen op zonbestemmingen
 
Weekendje weg
 

Hotelarrangementen voor een weekendje weg
Wilt u op autovakantie maar niet te ver weg? Wij bieden u goede tips voor een weekendje weg, bijvoorbeeld in een culinair of wellness charmehotel. Met een verzorgd hotelarrangement weet u van te voren precies wat is inbegrepen in uw autovakantie. Reserveer uw weekendje weg eenvoudig online en ga genieten van een autovakantie in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.

» Bekijk de mogelijkheden voor een weekendje weg

Weekendje weg
 
 
 
 

 
 
TIP: autovakanties in Europese steden; de Italiaanse route

Autovakantie LuccaVoor een Europese reis langs enkele bijzondere steden heb je weinig nodig. Je auto moet uitgerust zijn met een navigatiesysteem, een volle tank en mogelijk enkele vignetten, zodat je op tolwegen door kunt rijden en vooral in het hoogseizoen niet achterin de file hoeft aan te sluiten.

De drie bekendste plaatsen waar veel reizigers naartoe gaan zijn: Rome, Venetië en Florence. Je kunt verblijven op een van de populairste Italiaanse campings of een hotel. Hotels zijn gerankt door de overheid, zodat je zeker weet dat je een goede verblijfplaats te pakken hebt. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een vakantiehuisje te huren, dit is vooral handig als je ergens langer blijft.

Autovakantie GardameerAls je Florence bezoekt kijk je natuurlijk ook naar een uitstapje richting Toscane. Een van de grootste fouten die je kunt maken is om 10 dagen te nemen om deze drie geweldige steden te bezoeken. Natuurlijk kun je binnen 10 dagen deze drie steden bezoeken. Je krijgt echter het echte leven van de Italiaan en de bijzonderheid van de steden niet mee. Een tip om toch veel van de steden te zien in een korte tijd is om een stadswandeling of tour te plannen met een gids. Mocht je een dagje heel wat anders willen, vanuit Rome, Venetië en Florance is het Gardameer bereikbaar. Houd wel rekening met een reistijd van twee tot vier uur.

Vergeet verder ook niet rond te kijken naar de kleinere plaatsen en het platteland. Toscane is populair en bestaat uit Florence en enkele speciale dorpen. Denk aan Lucca of Sienna. Reis je met de trein, dan reis je richting Pistoia, wat dichtbij ligt. Het boerenleven kun je ervaren in Toscane, bij Lunigiana. In het verre Noorden van Toscane, dichtbij de marmer bergen, waar je de marmergroeven kunt bezoeken onder begeleiding. In plaatsjes als deze bespaar je al snel veel geld. Een driegangen diner heb je al voor tien euro.

 
 


 
 
Feel2Travel.nl - autovakantie - autovakanties en autorondreizen - autovakantie voor een weekendje weg in de natuur of in de stad
 
 
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
TIPS AUTOVAKANTIE
» Weekendje weg
» Stedentrip
» Wintersport
» Vakantiehuisjes
 

 
 
 
partners

  Autovakantie website
  Auto Reizen website
 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel