Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
« terug

Stedentrips

stedentripStedentrips - maak een citytrip dichtbij huis
U hoeft voor een weekendje weg niet ver te reizen om inspirerende steden te ontdekken en er even helemaal uit te zijn. Wie voor een lang weekend verder kijkt vindt steden klein en fijn die des te verrassender zullen blijken. Al eens gedacht aan een bruisend en bourgondisch citytrip weekendje weg in Maastricht? Vlaanderen verwelkomt u met cafeetjes, restaurants en levendige terrasjes. De gezellige historische kern met statige gevels en sfeervolle pleintjes maken een citytrip in de Belgische kunststeden zeer verrassend! Kies uit weekendje weg stedentrips in Gent, Brugge, Mechelen, Antwerpen, Brussel en Leuven.

 


 

Stedentrips - hotels in leuke steden dichtbij

Citytrip Nederland - stedenvakantie in een Nederlandse stad
 

Stedentrips Nederland - gezellige oude steden in Nederland
Ook dichtbij huis en in eigen land kunt u mooie en verrassende stedentrips maken. Denk maar eens aan een stedentrip in Amersfoort, Utrecht, Leeuwarden, 's-Hertogenbosch of Maastricht. Ook de kleine steden hebben namelijk veel te bieden op het gebied van winkelaanbod, cultuur en vertier. Hoe goed kent u de steden in uw eigen land eigenlijk? Reden temeer om eens een stedentrip in Nederland te maken.

» Zoek en boek een stedentrip in Nederland

stedentrip Nederland
 
Citytrip België - hotels in historische Belgische steden
 

Stedentrips België - bezoek de kunststeden van België
De prachtige Belgische steden hebben historische centra met mooie, statige gevels en sfeervolle pleintjes met cafeekes en terrasjes. Enkele oude steden in België worden vanwege het historische erfgoed ook wel de Belgische Kunststeden genoemd, zoals Brugge, Gent en Leuven. Dat beloofd dus een interessante stedentrip te worden! Wij selecteerden een aantal hotels voor uw stedentrip België.

» Zoek en boek een stedentrip in België

stedentrip België
 
Citytrip Duitsland - hotels in Duitse steden
 

Stedentrips Duitsland - verrassende steden in Duitsland
Zoek en boek een hotel in een verrassende stad in Duitsland en maak eens een stedentrip anders dan anders. Neem bijvoorbeeld Keulen, een prachtige stad niet ver van de Nederlandse grens met veel winkels, kunst, cultuur en bekend om zijn “Kölsch” bier, het lekkere eten en de Dom. Heeft u die al eens in Keulen horen donderen? U vindt vast en zeker een leuke stad voor een verrassende stedentrip in Duitsland.

» Zoek en boek een stedentrip in Duitsland

stedenvakantie Duitsland
 
Citytrip Frankrijk - hotels in Franse steden
 

Stedentrips Frankrijk - bezoek leuke steden in Frankrijk
De meeste mensen zullen voor Parijs kiezen voor een stedentrip in Frankrijk. Maar wie daar al geweest is en eens een andere stedentrip in Frankrijk wil maken kan bijvoorbeeld kiezen voor Nice of Cannes. Bij Cannes denken veel mensen aan het filmfestival en de mondaine boulevard van deze stad aan de Côte d’Azur. Maar deze stad heeft echter nog veel meer te bieden voor een interessante stedentrip in Frankrijk.

» Zoek en boek een stedentrip in Frankrijk

citytrip Frankrijk
 
 
Online Car Rental Europe
Een vliegticket boeken?
24 uur per dag, 7 dagen per week online voordelige vliegtickets reserveren. Boek uw lijndiensten en chartervluchten direct via internet. Feel2Travel werkt samen met een betrouwbare partner, die is aangesloten bij het ANVR, SGR en IATA. Wij geven u het complete overzicht van alle beschikbare voordelige vliegtickets. Goedkoop, gemakkelijk, overzichtelijk, razendsnel én met een prima service. En altijd de beste deals!!
 
Online Car Rental Europe
Een auto huren?
All-inclusive autohuur arrangementen in 94 landen en op meer dan 10.000 locaties wereldwijd. U kunt een auto huren tegen de laagste en meest aantrekkelijke huurwagen tarieven en voorwaarden. Wij bieden u huurauto's van vooraanstaande autoverhuurbedrijven en een 24/7 service center. U profiteert van gegarandeerd de scherpste all-inclusive tarieven, een brede beschikbaarheid en een hoogstaand service niveau!
 
Rome
Meer stedentrip inspiratie
Voor een interessante stedentrip zitten we hier in Europa goed. De geschiedenis heeft op ons werelddeel de meest schitterende steden voortgebracht. Europa kent zoveel verschillende landen met elk een eigen taal en cultuur. Populair voor het maken van een stedentrip zijn Londen, Parijs, Rome, Barcelona en Praag. Maar andere steden zoals Berlijn, Antwerpen en het Schotse Edinburgh zijn in opkomst. Kijk voor meer inspiratie voor een mooie stedentrip op Reizen-paleis.nl
 


 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Citytrips - Stedentrips - voor een sfeervol citytrip hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement, weekendje weg en midweek stedenvakantie.
 
 
 
 
 
» Stedentrip Antwerpen
» Stedentrip Brugge
» Stedentrip Brussel
» Stedentrip Cannes
» Stedentrip Dublin
» Stedentrip Gent
» Stedentrip Helsinki
» Stedentrip Keulen
» Stedentrip Kopenhagen
» Stedentrip Leuven
» Stedentrip Maastricht
» Stedentrip Oslo
» Stedentrip Praag
» Stedentrip Stockholm
 
» Stedentrip in Nederland
» Stedentrip in België
» Stedentrip in Duitsland
» Stedentrip in Frankrijk
 

 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel