Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht België | Wellnesshotels België | Culinaire hotels België | Stedentrips België
  Antwerpen | Brugge | Brussel | Gent | Leuven

Stedentrip België (kunststeden)

Stedentrip Belgie - Citytrip Belgie - stedenvakantie BelgieStedentrips in Belgische kunststeden
De Belgische steden met hun historische kern van statige gevels en sfeervolle pleintjes verwelkomen u voor een weekendje weg of midweek stedentrip in een van de Belgische Kunststeden. België heeft voor een stedentrip een belangrijke troef in handen: het ruime en uitnodigende aanbod aan cafeetjes, restaurants en levendige terrasjes. Maar ook wie tijdens een stedentrip in België graag een dagje shopt, kan zijn hart ophalen: elke stad heeft wel winkelpromenades.

 


 

Stedentrip bestemmingen in België

Stedentrips in Brugge
 

Amerikanen komen er speciaal voor overgevlogen, Japanners raken er niet over uitgepraat en Scandinaviërs beweren dat hier het Zuiden begint. 'Brugge, die Scone' is één van de mooiste steden van Europa. Hier vindt u meer inspiratie en ideeën voor een stedentrip in Brugge.

» Meer over stedentrips in Brugge

Stedentrip Brugge
 
Stedentrips in Gent
 

Het rijke en woelige verleden van Gent, de derde grootste havenstad van België, heeft gezorgd voor prachtige monumenten zoals de St.- Baafskathedraal, het Belfort, het Gravensteen, de Koninklijke Opera, de Dulle Griet en de St.-Jacobskerk. Gent is ook een aangename stad voor een bijzondere stedentrip met verkeersvrije winkelstraten en gezellige terrasjes op de Vrijdagsmarkt of de Korenmarkt.

» Meer over stedentrips in Gent

Stedentrip Gent
 
Stedentrips in Leuven
 

Leuven staat voor zowat iedereen synoniem met bier en studenten. Dat is natuurlijk geen toeval want de grootste brouwerij van België is er gevestigd en daarnaast is Leuven in de eerste plaats een universiteitsstad. Dat maakt natuurlijk dat Leuven een bruisende stad is waar altijd veel te beleven valt tijdens een stedentrip.

» Meer over stedentrips in Leuven

Stedentrip Leuven
 
Stedentrips in Brussel
 

Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad heeft veel te bieden voor een stedentrip. De meest bekende en onvermijdelijke trekpleisters van Brussel zijn de historische Grote Markt, Manneken Pis, het Atomium en de vele interessante musea die de stad rijk is. Maar Brussel is vooral ook een stad van gezelligheid met zijn talloze pleinen, parken en straatjes en niet te vergeten de vele restaurantjes en cafeekes.

» Meer over stedentrips in Brussel

Stedentrip Brussel
 
Stedentrips in Antwerpen
 

Antwerpen is de stad van Rubens, diamant, cultuur, mode, water en gastronomie. Een verrassende stad voor een stedentrip. Antwerpen en cultuur is zeker synoniem voor deze stad aan de Schelde. Tijdens een stedentrip kun je hier natuurlijk ook lekker kuieren en shoppen in de trendy wijken en een boottochtje maken door de haven.

» Meer over stedentrips in Antwerpen

Stedentrip Antwerpen
 
 

Hotels voor een stedentrip in België

Geselecteerde stedentrips in Belgische kunststeden

Een stedentrip in België is altijd bijzonder sfeervol. België staat bekend om zijn gezellige, sfeervolle en vaak erg mooie stadjes en steden. De Belgische kunststeden, zoals Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen en Leuven, zijn stuk voor stuk historische steden die zeer de moeite waard zijn voor een stedentrip.

Belgische steden
 

CharmantHotel.com - hotelarrangementen voor stedentrip België

Bezoek interessante musea in bijvoorbeeld een van de kunststeden in België, geniet van gastronomisch eten in Brussel, winkel tot u erbij neervalt in Antwerpen of geniet op een terras op een romantisch pleintje in Brugge. U boekt op deze website een stedentrip hotelarrangement in België zonder boekingskosten.

stedentrip Belgie
 

HotelPluz.com - weekend stedentrip in België

Een goede tip is een weekend stedentrip in België. U kunt bijvoorbeeld een van de prachtige kunststeden in België bezoeken, zoals Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk of Leuven. Boek een stedentrip in België maar betaal hiervoor geen reserveringskosten.

stedentrip Belgie
 
 
Stedentrip tips in België
» Hotel4Wellness.nl - wellnessweekend in/bij Belgische steden
» Hotel4Dinner.com - culinaire stedentrips in België
 
 


 
 
Meer informatie over stedentrips in België

Stedentrips België - ontdek de schoonheid van de Belgische kunststeden!
Meer zin in een stevige portie cultuur tijdens uw stedentrip weekendje weg in België? Van eeuwenoude meesters tot hedendaagse kunst en tijdelijke tentoonstellingen, van opera tot popconcerten en speciale evenementen. U hoeft zich tijdens uw stedentrip weekendje weg in België geen ogenblik te vervelen. Van Brugge met zijn Belfort tot Antwerpen met zijn Diamantwijk, van Brussel met zijn prachtige Grote Markt en zijn gezellige Beenhouwersstraatje tot Leuven met zijn studenten. Trendy wijken zorgen ervoor dat deze steden met een rijke geschiedenis toch jong van geest en uitstraling blijven. Kies voor een weekendje weg of midweek stedentrip in België uit een selectie hotels en stedentrip arrangementen in de Belgische kunststeden. De meeste stedentrip hotels, inclusief een eventueel wellness of culinair midweek of weekend arrangement, kunt u direct online boeken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
» Stedentrip Antwerpen
» Stedentrip Brugge
» Stedentrip Brussel
» Stedentrip Cannes
» Stedentrip Dublin
» Stedentrip Gent
» Stedentrip Helsinki
» Stedentrip Keulen
» Stedentrip Kopenhagen
» Stedentrip Leuven
» Stedentrip Maastricht
» Stedentrip Oslo
» Stedentrip Praag
» Stedentrip Stockholm
 
» Stedentrip Nederland
» Stedentrip België
» Stedentrip Duitsland
» Stedentrip Frankrijk
 
TIPS BELGIE
» Kerstarrangementen België
» Paasarrangementen
» Valentijnarrangement België
 

 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel