Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Tsjechië | Wintersport Tsjechië | Stedentrip Praag

Vakantie in Tsjechië

Vakantie Tsjechië - actieve vakantie Tsjechië - autovakantie Tsjechië - autorondreizen Tsjechië - autorondreis Tsjechië - autoreis Tsjechië - rondreis TsjechiëVakantie Tsjechië - autoreis in Tsjechië
Vakantie in Tsjechië, het land van de ultieme ontspanning; de eindeloze bossen, kabbelende rivieren en lieflijke dorpjes laten je alles vergeten. Bekijk maar eens onze wellnessvakantie in Tsjechië, je wordt een week lang verzorgd in een viersterren hotel! Je krijgt talloze verschillende schoonheidsbehandelingen, waarna je je weer als herboren voelt!

Stedentrip Praag
Praag heeft in haar lange voorgeschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld, eerst als hoofdstad van Tsjechoslowakije en tegenwoordig als hoofdstad van Tsjechië. Hierdoor is deze stad dan ook uitgeroepen als historisch erfgoed en is Praag bijgeschreven op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De Oude Stad, de nieuwe stad, de Joodse wijk en al haar bijzondere bezienswaardigheden zullen je zeker een dag bezighouden.

Autovakantie en autoreis in Tsjechië - Boheems paradijs
Wintersport Tsjechië - wintervakantie Tsjechië - sneeuwvakantie Tsjechië - skivakantie TsjechiëCesky Raj is de Tsjechische benaming voor het Boheems Paradijs. Dit Nationaal Park in Tsjechië heeft haar naam te danken aan haar prachtige landschap met bossen, rotsformaties en uitgestrekte velden. Tijdens je vakantie in Tsjechië zijn er vele mogelijkheden tot hiken, mountainbiken, klimmen en kanoën. Tsjechië is de perfecte bestemming voor een actieve vakantie. De vakanties in Tsjechië hebben dan ook een actief karakter, zodat je je tijdens een autovakantie in Tsjechië heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur.

Wintervakantie Tsjechië - voordelige wintersport in Tsjechië
Bent u op zoek naar een voordeliger wintersport alternatief voor een wintersportvakantie in de Alpenlanden, denk dan eens aan een wintervakantie in Tsjechië! Kenmerken in Tsjechië zijn kleinschalige wintersportgebieden, gezelligheid aan de pistes, goed geprijsde skipassen en lekker en voordelig eten. De kleinschaligheid en de indrukwekkende hoogtes maakt wintersport in Tsjechië vooral geliefd bij gezinnen en de minder eisende wintersporter.

 
 
 

Wintervakantie Tsjechië - wintersport in Tsjechië

Wintervakantie - wintersport in Tsjechië  
 

Sneeuwvakantie Tsjechië - goedkope skivakanties naar Tsjechië
Het Reuzengebergte is het hoogste en meest bezochte gebergte en wintervakantie gebied voor een skivakantie in Tsjechië en is in 1963 uitgeroepen tot nationaal park. De bekendste en grootste wintervakantie gebieden in Tsjechië zijn Spindleruv Mlyn, Harrachov en Pec Pod Snezkou. De skipistes zijn vooral populair bij gezinnen met kinderen en gemiddeld gevorderde sneeuwvakantie liefhebbers. Dit prachtige sneeuwvakantie gebied in Tsjechië biedt geweldige wintersport mogelijkheden voor langlaufers en winterwandelaars. Over de vele bergkammen en hoogvlaktes voeren goed geprepareerde loipen en paden om tijdens een wintervakantie in Tsjechië te langlaufen en te winterwandelen, en vanwaar u prachtige vergezichten over het Reuzengebergte van Tsjechië heeft. Sumava is populair bij de liefhebber van een rustigere vorm van wintervakantie. Het grootste gedeelte van Šumava maakt deel uit van het Nationaal Park Šumava en aan de Duitse zijde het Nationaal park Beierse Woud. Het skivakantie landschap van Tsjechië heeft het karakter van een hoogvlakte waardoor wintersport gebieden wat kleiner zijn met wat kortere skipistes. Kies uit de vele wintervakantie aanbiedingen en wintersport last minutes in Tsjechie...

» wintersport Tsjechië - skivakantie lastminutes in Tsjechië

Wintersport Tsjechie - wintervakantie Tsjechie - sneeuwvakantie Tsjechie - sneeuwreis Tsjechie - skivakantie Tsjechie
 
 

Stedentrips in Tsjechië

Citytrip Praag
 

Vakantie Tsjechie - Stedentrip Praag - Hotels in Praag
Praag heeft in haar lange voorgeschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld, eerst als hoofdstad van Tsjechoslowakije en tegenwoordig als hoofdstad van Tsjechië. Hierdoor is deze stad dan ook uitgeroepen als historisch erfgoed en is Praag bijgeschreven op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De Oude Stad, de nieuwe stad, de Joodse wijk en al haar bijzondere bezienswaardigheden zullen je op je stedenreis Praag zeker een dag bezighouden...

» citytrip Praag - boek een hotel in Praag

Tsjechie stedentrip Praag - citytrip Praag - stedenreis Praag- stedenvakantie Praag
 
 
 
Meer info over Tsjechië  

Sneeuwvakantie Tsjechië - vakantiehuisjes en chalets in Tsjechië
Bent u op zoek naar een voordeliger wintersport alternatief voor een wintersportvakantie in de Alpenlanden, denk dan eens aan een wintervakantie in Tsjechië! Kenmerken in Tsjechië zijn kleinschalige wintersportgebieden, gezelligheid aan de pistes, goed geprijsde skipassen en lekker en voordelig eten. De kleinschaligheid en de indrukwekkende hoogtes maakt wintersport in Tsjechië vooral geliefd bij gezinnen en de minder eisende wintersporter.

Maak kennis met Tsjechië als wintersportland
Een fanatieke wintersporter, en u wilt een keer wat anders? Of juist onervaren en het skiën een keer proberen? Tsjechië biedt het wintersport alternatief! Knusse vakantiehuizen en chalets liggen aan of vlakbij de pistes en nodigen u uit kennis te maken met de wintersport in Tsjechië. Bovendien staat Tsjechië welbekend door haar heerlijk kuuroorden. Verschillende kuuroorden liggen vlakbij de wintersportgebieden en bieden een welkome afwisseling op de dagen in de sneeuw. Kortom, Tsjechië is een ideale wintersportbestemming!

wintersport appartement Tsjechië - wintervakantie chalet Tsjechië - sneeuwvakantie appartementen Tsjechië - skivakantie chalets Tsjechië

wintersport appartement Tsjechië - wintervakantie chalet Tsjechië - sneeuwvakantie appartementen Tsjechië - skivakantie chalets Tsjechië
 
 
Feel2Travel biedt uitgestippelde autorondreizen aan in Engeland / Kent / Cornwall, Schotland, Ierland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Kijk op het complete overzicht autorondreizen op natuur bestemmingen.

» overzicht autorondreizen
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie Tsjechië - hotel Tsjechie - voor een zomervakantie, autovakantie of autorondreis, actieve vakantie, hiken en biken in Tsjechië.
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
» Stedentrips Praag
» Wintervakantie Tsjechië
 

 
 
Partners.
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel