Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Duitsland | Wellnesshotels Duitsland | Culinaire hotels Duitsland | Stedentrips Duitsland
  Eifel | Moezel | Saarland | Rijngebied | Sauerland | Zuid-Duitsland

Autovakantie in Duitsland

vakantie Duitsland - weekendje weg hotel hotelarrangement Duitsland Autovakanties Duitsland - hotels in Duitsland
Op zoek naar een hotelarrangement voor een autovakantie in Duitsland? Net over de grens vindt u rust, natuur en cultuur. Vakantie in Duitsland, zo dichtbij en toch zo anders.

Wellness en culinaire hotels in Duitsland
Duitsland is gastvrij en u kunt tijdens uw weekendje weg of midweek in Duitsland genieten van culinaire lekkernijen en uitrusten in wellnesshotels. Op uw autovakantie in Duitsland vindt u romantische bossen, schilderachtige middelgebergtes en berglandschappen en prachtige watergebieden. Tevens is een vakantie in Duitsland zeer geschikt om te wandelen en fietsen.
 


 
Seizoen hotelarrangementen in Duitsland
Kerstarrangement - Kerst en Nieuwjaar in Duitsland  
 

Kerstdagen: kerstarrangement - nieuwjaararrangement in Duitsland.
Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie in Duitsland? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Duitsland. Verblijf tijdens Kerstmis of Oudjaar - Nieuwjaar in een wellness en/of culinair hotel in Duitsland. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Duitsland kunt u het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel beleven. Kies een feestelijk hotelarrangement (kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement) voor de kerstvakantie in de Eifel, de Moezel, het Rijngebied, Saarland en het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland.

» Kerstvakantie - kerstarrangement - Kerst / Oud en Nieuw in Duitsland

Kerstvakantie - Duitsland / Kerst / Nieuwjaar / Kerstarrangement / Nieuwjaararrangement
 
sfeervolle hotels - voor een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement
 
Valentijnsarrangementen in Duitsland  
 

Romantische Valentijnarrangementen in Duitsland.
Op zoek naar een sfeervol Valentijn - hotelarrangement in Duitsland? Hier vindt u sfeervolle hotelarrangementen rond Valentijnsdag in een romantisch wellness en/of culinair hotel in Duitsland. Met een romantisch valentijnsarrangement in Duitsland kunt u het authentieke valentijnsgevoel delen met uw Valentijn. In onze romantische gastronomische en wellness hotels in Duitsland worden speciale culinaire en wellness valentijnsarrangementen samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinaire avond, wellness en een sfeervolle hotelkamer. Wij bieden u een sfeervol valentijnarrangement in de weekenden rond Valentijnsdag in een romantisch culinair of wellness hotel in Duitsland. Kies uit hotel valentijnsarrangementen in het Sauerland, Rijngebied, Saarland, Moezel, Romantische Strasse, Zwarte Woud en de Eifel.

» Valentijnsarrangement - romantisch hotel met valentijnsdiner in Duitsland

Valentijn in Duitsland - valentijnsarrangement, romantische valentijnsdag - gastronomische valentijnsarrangementen - Valentijnsdag
» Romantisch hotel - Valentijnsarrangement aan de Moezel
Valentijn hotels en arrangementen - valentijnsarrangementen op CharmantHotel.com
sfeervolle hotels in Duitsland voor een valentijnsarrangement
 
 
Hotels en arrangementen in Duitsland
Hotels in de Eifel
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - Eifel:
De Eifel is een ideale vakantie bestemming voor een autovakantie, weekendje weg of midweek in Duitsland. Een vakantie in de Eifel in Duitsland is dichtbij, er is veel groen en er zijn veel toeristische voorzieningen voor een heerlijke vakantie in Duitsland. Het hart van de Eifel bestaat uit vulkanen die niet meer actief zijn. Het prachtige natuurpark de Schnee Eifel grenst aan de Ardennen en is tijdens uw autovakantie in Duitsland zeer de moeite waard om te bezoeken. Vakantie Duitsland - wellness vakantie hotels in de Eifel: Kom tijdens uw autovakantie in Duitsland helemaal tot rust, want de Eifel staat ook bekend om zijn uitstekende kuuroorden, denken we maar even aan Daun, Gerolstein en Bad Munstereifel. Liefhebbers van rust en frisse lucht en van wandelen en fietsen zullen zonder twijfel rustig en ontspannen kunnen genieten van een heerlijk lang weekend, weekendje weg en midweek of autovakantie in de Eifel. Vakantie Duitsland - autovakantie, weekendje weg of midweek in Duitsland - hotels in de Eife: Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels in de Eifel in Duitsland voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in de Eifel in Duitsland.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Eifel

vakantie Duitsland - vakantie Eifel - weekendje weg Eifel hotel Duitsland
 
Hotels in het Moezelgebied
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - Moezel:
Een autovakantie, weekendje of midweek in Duitsland aan de Moezel staat synoniem voor uitgestrekte wijngaarden, gezellige dorpjes en rustige boottochtjes. Ideaal dus om tijdens een vakantie in Duitsland van dorpje tot dorpje te varen en de verschillende wijnkelders met hun heerlijke wijnen te bezoeken. Ook voor de actievere vakantieganger is er tijdens een autovakantie, weekendje of midweek in Duitsland heel wat te beleven in de Moezel. Verscheidene fiets - en wandeltochten zijn er speciaal aangelegd en worden nog steeds door de toeristische diensten beheerd. Trier, Koblenz, Traben-Trarbach zullen tijdens een autovakantie, weekendje of midweek in Duitsland iedereen bekoren door hun charme en geschiedenis die nog dateert van de Romeinse periode. Vakantie Duitsland - autovakantie, weekendje weg of midweek in Duitsland - hotels in de Moezel in Duitsland. Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland in de Moezel.

» Hotelarrangement en autovakantie in het Moezelgebied

Vakantie Duitsland - vakantie Moezel - weekendje weg hotelarrangement Moezel hotel
 
Hotels in het Rijngebied
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - Rijn:
Op zoek naar een autovakantie, lang weekend, weekendje weg of midweek hotelarrangement in de Rijn-regio in Duitsland? Net over de grens met Duitsland vindt u op uw weekendje weg of midweek rust, natuur en cultuur, zo dichtbij en toch zo anders. De machtige Rijn voert langs wijngaarden, burchten en gezellige stadjes. Keulen, Bonn, Königswinter en Koblenz zijn prachtige steden om te bezichtigen en om eindeloos in te shoppen. Nordrhein Westfalen was eens de industrieregio van Duitsland maar is nu omgetoverd tot een aantrekkelijk centrum voor cultuur en historisch erfgoed zoals de talloze abdijen en de gotische Dom van Keulen. Het Teutoburger Wald zorgt ervoor dat men uren kan wandelen en zelfs skiën. De Lahn vloeit samen met de Rijn, het Ahrtal is een van de mooiste zijdalen van de Rijn. Een prachtige bergrivier met kuuroorden, burchten, wijngaarden en fruitbomen. Langs de Lahn liggen vele kastelen en stadjes met een eigen karakter, zoals het prestigieuze kuur wellnessoord Bad Ems, het Middeleeuws centrum Limburg en de grote Burg van Runkel. Vakantie Duitsland - autovakantie, weekendje weg of midweek in Duitsland - hotels in de Rijn-regio. Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland in het Rijngebied.

» Hotelarrangement en autovakantie in het Rijngebied

Vakantie Duitsland - vakantie Rijn - weekendje weg vakantie Rijn hotels
 
Hotels in het Saarland
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - Saarland:
De naam van de kleinste deelstaat van Duitsland, het Saarland, komt van de rivier de Saar. Dat de Romeinen ook van deze streek hielden, is te merken aan de 50 nederzettingen uit dit tijdperk die reeds opgegraven zijn. Het Saarland in Duitsland is ook voor een autovakantie in Duitsland zeer aantrekkelijk. Een wandeling, mountainbiketocht of gewoon wijn proeven, voor ieder wat wils tijdens een autovakantie, weekendje weg of midweek in het Saarland in Duitsland, een mooie streek die sinds lange tijd afstand neemt van zijn industrieel verleden. Vakantie Duitsland - hotel, weekendje weg of midweek in het Saarland: Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland in het Saarland.

» Hotelarrangement en autovakantie in het Saarland

vakantie Saarland hotels weekendje weg Duitsland
 
Hotels in het Sauerland
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - Sauerland:
Vakantie in het Sauerland in Duitsland - Het Sauerland is voor een autovakantie, weekendje weg of midweek in Duitsland een van de bekendere vakantie bestemmingen van Duitsland. Met de grotten en beboste flanken doet het een beetje aan vakantie in de Ardennen denken. In de winter worden de prachtige wandelpaden omgetoverd tot heuse Loipes. Bijna alle soorten wintersporten kunt u dan tijdens een winter vakantie in Duitsland beoefenen. Een topattractie voor uw autovakantie, weekendje weg of midweek in het Sauerland in Duitsland is de reusachtige burcht in Altena. Weekendje weg of midweek - hotels in het Sauerland. Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels in het Sauerland in Duitsland voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland in het Sauerland.

» Hotelarrangement en autovakantie in het Sauerland

Vakantie Sauerland - weekendje weg vakantie Sauerland Duitsland
 
Hotels in de Romantische Strasse / Zwarte Woud
 

Van de Main tot aan de voet van de Alpen is de Romantische Strasse (350 km lang) in Duitsland een van de oudste en meest bekende toeristische routes voor een autovakantie, autorondreis, weekendje weg of midweek in Duitsland. Op vakantie in Zuid-Duitsland kunt u zowel wandelen als fietsen. De prachtige omgeving van deze prachtige route in de Romantische Strasse in Duitsland brengt u op uw autovakantie in Duitsland langs idylische middeleeuwse stadjes, akkers, bossen en wijngaarden. In het zuiden van Duitsland is het rustig, gastvrij en u geniet tijdens uw vakantie in Duitsland van culinaire lekkernijen. Vakantie Zuid-Duitsland - hotel en autovakantie in het Zwarte Woud: Wat is er zo bijzonder aan een autovakantie in het Zwarte Woud in Duitsland? Mooie houten boerderijen, koekoeksklokken en uitgestrekte sparrenbossen maken dat het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland nog steeds een zeer aantrekkelijke vakantie bestemming is voor de wandelaar, genieter en folkloristische reiziger. Aan buitenactiviteiten tijdens uw autovakantie in Duitsland geen gebrek: Nordic Walking, klimmen, zeilen en skiën zijn een van de meest beoefende sporten. In het najaar kunt u tijdens uw autovakantie in Zuid-Duitsland in het Zwarte Woud gezellig aanschuiven bij de vele wijnfeesten. Proef van de heerlijke wijnen. Deze worden bij ons nauwelijks verkocht, meestal worden ze ter plaatse gekocht en opgedronken. Geniet er dus extra van tijdens uw autovakantie in Duitsland. Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels voor een geslaagd weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Zuid-Duitsland (Romantische Strasse en het Zwarte Woud).

» Hotelarrangement en autovakantie in Zuid-Duitsland

vakantie Duitsland - weekendje weg Zwarte Woud - Romantische Strasse

vakantie weekendje weg Zwarte Woud - Romantische Strasse

 
 
Hotelarrangementen in Duitsland
Wellness & beauty hotels in Duitsland
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - kuren, wellness Duitsland:
Wellness in Duitsland, beauty hotels, wellness vakantie, weekendje weg en midweek met wellness of wellnessarrangement in Duitsland. Net over de grens met Duitsland vindt u rust, natuur, gastronomie en wellness, zo dichtbij en toch zo anders. Duitsland is gastvrij en u kunt er genieten van weldadige wellness en culinaire lekkernijen. U vindt er romantische bossen, schilderachtige middelgebergtes en berglandschappen en prachtige watergebieden. Een wellness weekendje aan de Rijn of Moezel of in de Eifel staat synoniem voor helemaal ontspannen tijdens een dagje wellness in een wellness hotel in Duitsland in combinatie met uitgestrekte wijngaarden, gezellige dorpjes, rustige boottochtjes en wijnkelders met hun heerlijke wijnen. Op het gebied van wellness en beauty heeft Duitsland heel wat in huis. Spa, beauty en wellness hotels in Duitsland: Houdt u van wellness in combinatie met culinair genieten, dan is een wellness verblijf in een van onze wellness hotels in Duitsland het helemaal voor u. Geniet van een relaxed wellness verblijf, wellness vakantie, weekendje weg, lang wellness weekend of midweek hotelarrangement met wellness en beauty in een van onze spa en wellness hotels in Duitsland...

» Wellnesshotel en wellnessarrangement in Duitsland

Wellness vakantie Duitsland - wellnesshotel Duitsland - wellnessarrangement Duitsland - wellness en beauty hotel weekendarrangement Duitsland
 
Culinaire hotels in Duitsland 
 

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in Duitsland - culinair hotel Duitsland:
Maak van uw autovakantie in Duitsland een culinaire vakantie in Duitsland. Zoekt u een culinair hotel in Duitsland om tijdens uw autovakantie in Duitsland te genieten van een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek in Duitsland? De meeste van onze hotels in Duitsland zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken. Voor uw culinaire weekendje weg, midweek en autovakantie in Duitsland kiest u daarom uit gastronomische hotels met aantrekkelijke culinaire weekend hotelarrangementen. Sommige culinaire hotels in Duitsland hebben tevens een uitgebreid wellnessaanbod. U kunt tijdens uw autovakantie in Duitsland zelfs genieten van gastronomische hotelarrangementen met diners in culinaire hotelrestaurants met Michelin sterren of Michelin vermelding. Dus, maak van uw autovakantie in Duitsland een culinaire vakantie in Duitsland, dat is pas een romantische en culinaire topbelevenis!

» Culinair hotel en gastronomisch arrangement in Duitsland

Culinaire vakantie Duitsland - culinair hotel Duitsland - gastronomisch arrangement Duitsland - culinair hotel weekendarrangement Duitsland
 
 

 
 
HotelPluz.com - geweldige weekendjes weg in Duitsland  

Weekend wegWeekendje weglaanbiedingen in Duitsland
Een weekend weg in Duitsland is zeer geschikt om te wandelen en fietsen. Veelbezochte streken voor een weekend weg in Duitsland zijn de Eifel, Saarland, de Moezel, het Sauerland en de omgeving van de Rijn. Op HotelPluz.com kies je een weekend weg met behulp van thema's, heel handig! Dus als u een weekend weg in Duitsland zoekt kies dan een aantrekkelijke weekendaanbieding.

» Hotels voor een weekendje Duitsland

Weekend weg in Duitsland - weekendjeweg - weekendje weg Duitsland
 
 
» Rebel Travel - autorondreizen: rondreizen in Duitsland.

Avontuurlijke rondreizen in Duitsland van de autorondreis specialist.
Rondreis - Rondreizen - Autorondreis Een rondreis met de auto door Duitsland boek je bij Rebel Travel. De autorondreis specialist voor Duitsland! Kies uit het grote aanbod Duitsland rondreizen. Bekijk alle autorondreizen in Duitsland van Rebel Travel...

» Rebel Travel - bekijk het overzicht autorondreizen in Duitsland

 


 
Meer informatie over Duitsland
Autovakantie Duitsland - regio's voor een hotelarrangement Duitsland
De Eifel is een veelbezochte streek voor een autovakantie in Duitsland en staat bekend om zijn uitstekende kuuroorden, zoals Daun. Onze wellness hotels in de Eifel in Duitsland getuigen hiervan. Trek er tijdens uw wellness vakantie in Duitsland ook op uit om heerlijk te wandelen en fietsen. Een autovakantie, weekendje of midweek aan de Moezel in Duitsland staat synoniem voor uitgestrekte wijngaarden, gezellige dorpjes, rustige boottochtjes en wijnkelders met hun heerlijke wijnen te bezoeken tijdens een autovakantie in Duitsland.

Vakantie Duitsland - culinair en wellness hotel in Duitsland
Op gastronomisch en wellness gebied heeft Duitsland voor een weldadige vakantie in Duitsland ook heel wat in huis. Bekijk maar eens onze wellnesshotels in Duitsland. Of de culinaire hotelarrangementen in kasteelhotels in het Rijngebied met 1 tot 3 sterren Michelin restaurants. Maak van uw autovakantie in Duitsland een culinaire vakantie in Duitsland, dat is pas een romantische en culinaire topbelevenis!
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie Duitsland - Hotel Duitsland - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement, midweek en weekendje weg met gastronomie en wellness in Duitsland - Sauerland, Eifel, Rijngebied, Moezel, Saarland, Romantische Strasse en Zwarte Woud.
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
TIPS DUITSLAND
» Kerstarrangement Duitsland
» Oud en Nieuw Duitsland
» Paasarrangementen
» Valentijnspecial Duitsland
 

 
 
Autorondreizen Duitsland
 
Hotelarrangementen
Duitsland

Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels. Boek een weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland.

Wellnesshotels in Duitsland
U kunt heerlijk genieten van sauna en welness in een wellness hotel in Duitsland. De hotels in Duitsland bieden wellnessarrangementen voor zowel mannen als vrouwen om te genieten en te ontspannen.

Culinaire hotels in Duitsland
Tijdens een gezellig culinair weekendje weg verfijnd dineren in een culinair hotel in Duitsland. De meeste hotels in Duitsland zijn speciaal geselecteerd vanwege de uitstekende keuken.

 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com
 
Partners
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel