Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Luxemburg | Wellnesshotels Luxemburg | Culinaire hotels Luxemburg
  Luxemburgse Ardennen | Luxemburgse Moezel | Klein Zwitserland

Vakantie in Luxemburg

Vakantie Luxemburg - weekendje weg hotel hotelarrangement Luxemburg Vakantie Luxemburg - natuurlijk wandelparadijs
Luxemburg… een ideale natuurlijke bestemming. Luxemburg is zo dichtbij maar wordt onterecht toch vaak vergeten. U kunt er tijdens midweek of weekendje weg genieten van de prachtige natuur en om uitgebreide boswandelingen te maken. Een midweek of weekendje Luxemburg is bovendien al voldoende om half Luxemburg te ontdekken. Alles ligt er heel dicht bij elkaar. U treft tijdens uw vakantie in Luxemburg een echt wandelparadijs, het vormt een van de dichtste wandelnetwerken in Europa. Er zijn tijdens uw vakantie in Luxemburg interessante wandelingen in alle verschillende streken van Luxemburg, zowel vanuit het oogpunt van natuur als cultuur.
 


 
Vakantie in Luxemburg - Hotel in Luxemburg
» Hotels Luxemburgse Ardennen
» Hotels Luxemburgse Moezel
» Hotels Klein Zwitserland
» Wellness hotels Luxemburg
» Culinaire hotels Luxemburg
 
Seizoen hotelarrangementen in Luxemburg
Kerstarrangement - Kerst en Nieuwjaar in Luxemburg  
 

Kerstdagen: kerstarrangement - nieuwjaararrangement in Luxemburg.
Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie in Luxemburg? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Luxemburg. Verblijf tijdens Kerstmis of Oudjaar - Nieuwjaar in een wellness en/of culinair hotel in Luxemburg. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Luxemburg kunt u het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel beleven. Kies een hotelarrangement (kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement) voor de Kerstvakantie of Nieuwjaarsvakantie in de Luxemburgse Ardennen, in Klein-Zwitserland en aan de Luxemburgse Moezel.

» Kerstvakantie - kerstarrangement - Kerst / Oud en Nieuw in Luxemburg

Kerstvakantie - Luxemburg / Kerst / Nieuwjaar / Kerstarrangement / Nieuwjaararrangement

kerstarrangementen - nieuwjaarsarrangementen op CharmantHotel.com
 
Valentijnsarrangementen in Luxemburg  
 

Romantische Valentijnarrangementen in Luxemburg.
Op zoek naar een sfeervol Valentijn - hotelarrangement in Luxemburg? Hier vindt u sfeervolle hotelarrangementen rond Valentijnsdag in een romantisch wellness en/of culinair hotel in Luxemburg. Met een romantisch valentijnsarrangement in Luxemburg kunt u het authentieke valentijnsgevoel delen met uw Valentijn. In onze romantische gastronomische en wellness hotels in Luxemburg worden speciale culinaire en wellness valentijnsarrangementen samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinaire avond, wellness en een sfeervolle hotelkamer. Wij bieden u een sfeervol valentijnarrangement in de weekenden rond Valentijnsdag in een romantisch culinair of wellness hotel in Luxemburg. Kies uit hotel valentijnsarrangementen in de Luxemburgse Moezel, Klein Zwitserland en de Luxemburgse Ardennen.

» Valentijnsarrangement - romantisch hotel met valentijnsdiner in Luxemburg

Valentijn in Luxemburg - valentijnsarrangement, romantische valentijnsdag - gastronomische valentijnsarrangementen - Valentijnsdag

Valentijn hotels en arrangementen - valentijnsarrangementen op CharmantHotel.com

 
 
Charmehotels in Luxemburg
Charmehotels in de Luxemburgse Ardennen (Clervaux - Wiltz - Bourscheid) 
 

Vakantie Luxemburg - hotel en autovakantie in Luxemburg - Ardennen:
De Luxemburgse Ardennen, ook wel Osling genoemd, zijn een must voor de wandelaars tijdens een weekendje weg, midweek of weekend hotelarrangement. Een gebied met heuvels en lage bergen zorgen voor een waar wandeloord. Dit bosrijk plateau verbindt de Ardennen en de Eifel met elkaar. Het Sûredal wordt tot het meest indrukwekkende stuk natuurpracht van het groothertogdom gerekend. Zonder twijfel is dit een paradijs voor elke watersportliefhebber. Het prachtige kasteel van Vianden, het rustige centrum van Clervaux en het padvindersmekka Wiltz, zijn nog maar enkele troeven voor een geslaagde vakantie in de Luxemburgse Ardennen en die van Luxemburg een onvergetelijke vakantiebelevenis maken!
De meeste hotels in de Luxemburgse Ardennen, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotels en arrangementen in de Luxemburgse Ardennen

Vakantie Luxemburg - Luxemburgse Ardennen -  weekendje weg hotel hotelarrangement Luxemburg
 
Charmehotels in de Luxemburgse Moezel (Canach - Mondorf - Remich) 
 

Vakantie Luxemburg - hotel en autovakantie in Luxemburg - Moezel:
De rivier de Moezel, die de scheiding vormt tussen Luxemburg en Duitsland, kan op sommige plaatsen zelfs 100 m breed worden. Wijngaarden met hoge stokken en prachtig groene heuvelruggen maken dat dit landschap sedert vele jaren telkens weer bezocht wordt door wijnliefhebbers. Wil u op een rustige manier kennis maken met deze vallei, dan is een boottochtje op de Moezel tijdens uw vakantie in de Luxemburgse Moezel zeker een aanrader. Bezoek de talrijke wijnkelders en laat u tijdens een weekendje weg, midweek of weekend hotelarrangement in Luxemburg bekoren door heerlijke wijnproeverijen. De meeste hotels in de Luxemburgse Moezel, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotels en arrangementen in de Luxemburgse Moezel

Vakantie Luxemburg - Luxemburgse Moezel -  weekendje weg hotel hotelarrangement Luxemburg
 
Charmehotels in Klein Zwitserland (Beaufort - Wallendorf-Pont - Echternach) 
 

Vakantie Luxemburg - hotel en autovakantie Luxemburg - Klein Zwitserland:
In de schilderachtige streek Klein-Zwitserland ontdekt u tijdens uw vakantie in Luxemburg geweldige rotsformaties met elk hun eigen speciale naam, immense dichtbegroeide beukenwouden en kleine watervalletjes. Van Echternach tot Beaufort, dwars door het Mullerthal, telkens opnieuw wordt u tijdens uw vakantie in Klein Zwitserland in Luxemburg door de pracht van deze streek verrast. Voor rust en uren wandelplezier tijdens een weekendje weg, midweek of weekend hotelarrangement in Luxemburg bent u hier van harte welkom! De meeste hotels in Klein Zwitserland in Luxemburg, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotels en arrangementen in Klein Zwitserland

Vakantie Luxemburg - Klein Zwitserland -  weekendje weg hotel hotelarrangement Luxemburg
 
 
Hotelarrangementen in Luxemburg
Wellness & beauty hotels in Luxemburg (Wellnesshotels in Klein Zwitserland - Ardennen - Moezel) 
 

Wellness vakantie Luxemburg - Wellness hotel arrangement Luxemburg:
Luxemburg ligt in een groene oase, een uitnodiging tot wellness en ontspanning. Na een pittige wandeling in de mooie natuur van Luxemburg heerlijk genieten van weldadige welness, wat wenst u zich nog meer? De faciliteiten van onze selectie mooie wellnesshotels in Luxemburg zijn zeer uitgebreid; sauna's, hammam, solarium, jacuzzi, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer. Dat is puur genieten tijdens uw weekendje weg en weekend of midweek wellness vakantie hotelarrangement in Luxemburg. Houdt u van wellness en actief bezig zijn, dan is Luxemburg voor u de ideale wellness vakantie bestemming.

» Wellnesshotels en wellnessarrangementen in Luxemburg

Wellness vakantie Luxemburg - wellness hotel Luxemburg - wellness arrangement Luxemburg - wellness hotel weekendarrangement Luxemburg
 
Culinaire hotels in Luxemburg (Culinaire arrangementen in Klein Zwitserland - Ardennen - Moezel) 
 

Culinaire vakantie Luxemburg - Culinair hotel arrangement Luxemburg:
Zoekt u een culinair hotel in Luxemburg voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek? De meeste van onze culinaire hotels in Luxemburg zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken. Voor uw culinaire weekendje weg of midweek vakantie in Luxemburg kiest u daarom uit gastronomische hotels met aantrekkelijke culinaire weekend hotelarrangementen. Sommige culinaire hotels hebben tevens een uitgebreid wellnessaanbod. U kunt zelfs genieten van gastronomische hotelarrangementen met diners in culinaire hotelrestaurants met Michelin vermelding.

» Culinaire hotels en gastronomische arrangementen in Luxemburg

Culinaire vakantie Luxemburg - culinair hotel Luxemburg - gastronomisch arrangement Luxemburg - culinair hotel weekendarrangement Luxemburg
 
 


 
 
HotelPluz.com - weekendje weg in het kleine Luxemburg  

Weekend wegWeekendaanbiedingen in hotels in Luxemburg
Luxemburg wordt vaak gekozen als bestemming voor een weekend weg vanwege de korte afstand van Belgie en Nederland en om de geweldige natuur. Hoewel maar een klein landje vindt u er veel cultuur in pittoreske stadjes. Tijdens een weekendje weg in Luxemburg kunt u fantastische wandelingen maken in de beboste heuvels. Kies uit enkele weekend weg thema's: culinair weekend, wellness weekend, natuur weekend en golfweekend weg aan zee. Op de website HotelPluz.com staan alle boekbare weekendjes weg in Luxemburg overzichtelijk bij elkaar.

» Hotelweekend Luxemburg - weekend weg hotels in Luxemburg

Weekend weg in Belgie - weekendjeweg - weekendje weg Luxemburg
 
 
» Rebel Travel - autorondreizen: rondreizen in Luxemburg

Avontuurlijke rondreizen in Luxemburg van de autorondreis specialist.
Rondreis - Rondreizen - Autorondreis Een rondreis met de auto door Luxemburg boek je bij Rebel Travel. De autorondreis specialist voor Luxemburg! Kies uit het grote aanbod Luxemburg rondreizen. Bekijk alle autorondreizen in Luxemburg van Rebel Travel...

» Rebel Travel - bekijk het overzicht autorondreizen in Luxemburg

 
 
Meer informatie over Luxemburg
Vakantie Luxemburg - mooiste vakantieregio's van Luxemburg.
Het Groothertogdom Luxemburg is een fantastische vakantiebestemming voor een weekendje weg, lang weekend, midweek of autovakantie. Tijdens een vakantie in de Luxemburgse Ardennen kunt u in de heuvels en lage bergen heerlijk wandelen en genieten van de natuur van Luxemburg. Dit bosrijk plateau verbindt de Ardennen en de Eifel met elkaar. De rivier de Moezel, die de scheiding vormt tussen Luxemburg en Duitsland, kan op sommige plaatsen zelfs 100 m breed worden. Wijngaarden met hoge stokken en prachtig groene heuvelruggen maken dat dit landschap van de Luxemburgse Moezel sedert vele jaren telkens weer bezocht wordt door wijnliefhebbers voor een culinaire vakantie in Luxemburg. Tijdens uw vakantie in Klein-Zwitserland in Luxemburg ontdekt u in deze schilderachtige streek geweldige rotsformaties met elk hun eigen speciale naam, immense dichtbegroeide beukenwouden en kleine watervalletjes. Combineer uw weekend weg in Luxemburg zeker ook met een bezoek aan Luxemburg stad. Hier is altijd iets te beleven. Cultuur, animatie,... Luxemburg bruist.

Vakantie Luxemburg - wellness vakantie en culinaire hotels.
Luxemburg ligt in een groene oase, een uitnodiging tot wellness en ontspanning. Tijdens uw autovakantie, weekendje weg of midweek in Luxemburg kunt u, na een pittige wandeling in de mooie natuur van de Luxemburg, heerlijk genieten van weldadige welness in een wellness hotel in Luxemburg. Zoekt u een culinair hotel in Luxemburg voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek? De meeste van onze culinaire hotels in Luxemburg zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken. De hotels die wij voor u uitkozen, bieden u zeer gastvrij onderdak en het culinaire aanbod is zeker ook niet te versmaden.

 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie Luxemburg - Hotel Luxemburg - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in Luxemburg.
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
TIPS LUXEMBURG
» Kerstspecials Luxemburg
» Nieuwjaar in Luxemburg
» Paasarrangementen
» Valentijnspecials Luxemburg
 

 
 
Autorondreizen Luxemburg
 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com
 
Partners
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel